Internet! Internet! Internet!

#35 – 7. november 2019

Når man lever på internettet, falder man over weird shit, der ikke passer ind i en ugentlig opsamling af artikler. Alt det, jeg samler sammen i løbet af dage, uger, tid og rum, kaster jeg derfor i en sæk, og så sender jeg rodebutikken ud i vores cyber-bevidsthed.

Så selvom du ikke altid har tid til at følge med i internettet, kan du måske stadig lære noget om memes og grine/græde hysterisk i fem minutter.

Det bliver en fast ting på den måde, at det er så fast, som jeg støder på noget, jeg finder morsomt (eller grotesk/akavet/whatever). Måske en gang om ugen, måske en gang om måneden. Se det som en bonus i din indbakke. Sådan noget, man normalt betaler ekstra på Patreon for at få adgang til.

Læser du dette uden at modtage Tryk start automatisk, kan du tilmelde dig via knappen nedenfor. Så får du fremover nyhedsbrevet direkte i din indbakke.


Spilkontroverser er de bedste kontroverser

I fredags væltede det ud med anmeldelser af Death Stranding, Hideo Kojimas ultrahypede spil, som er enten a) helt vildt eller b) helt vildt nederen. Kojima retweetede selvfølgelig alle de rosende ord, for kritik sælger ikke spil. Så i jagten på hæder endte han med at sende denne tweet ud i æteren, som tydeligvis er en fuldstændig opdigtet samling af medier og som samtidig tager tykt pis på en lang række kontroverser i spilindustrien, fx Doritosgate og spilbranchens sygelige behov for at vurdere alt med karakterskala.

Kanye and Donald sitting in a tree

Apropos ting, der er vildt nederen, så er Kanye en fucking pioner, okay. Han har knækket kulturnødden. MAGA. Næste skridt: klumme hos Berlingske.

Nej, din nabo vil ikke lave din mad

Og nu vi er ved vores tids største pionerer, så send lige en tanke til denne gut, der skulle to edits ind i sin egen grav, før han gav op.

Maria hader DR

8chan er tilbage som 8kun, og hvis du er ægte journalist, så ved du det allerede, for det er der, man undersøger tings til bunds. En Cavling for din bedste /pol/-kommentar.

Vi slutter af med et sidste ord fra vores sponsor

Der mangler lige Audible og Skillshare på dette billede, og så kører YouTubernes sponsorbus lige ud over kløften, imens et skrig af “What’s up, YouTube” ekkoer fra bunden i en kæmpe eksplosion, hvor røgskyen former et “Don’t forget to like and subscribe”, og højrefløjens maskot – SUBSCRIBE TO PUTY PIE – vælter sig i $$$, og lad os nu bare glo på et sort hul, for klimakrisen er fake news, OK boomer.