Hjælp Tryk start med at blive bedre ⚡

#30 – 6. oktober 2019

Det er 30. udgave af Tryk start, hvilket vel er en milepæl, til der kommer en ny.

Tryk start vokser støt og roligt. Det er et nyhedsbrev, der efter min mening dækker et hul for dybdegående kommentarer om internetkultur og især digital kultur samt et hurtigt overblik over nogle af ugens vigtigste/sjoveste/skæve/deprimerende nyheder.

Men bare fordi noget er på rette kurs, betyder det jo ikke, at man ikke kan tilpasse løbende. Derfor vil jeg gerne høre, hvad du vil læse mere af. Savner du længere kommentarer? Vil du læse anmeldelser? Og hvis ja, af hvad? Eller vil du have mere info om internetkultur som Facebook og andre online platforme (hvilket jeg indtil videre primært dækker på Twitter)? Måske skal vi ud i noget helt andet?

Linjen er åben, så kom frisk – og hvis du modtager dette i din indbakke, kan du som sædvanlig bare svare tilbage på mailen. Nemt, nemt, nemt.

Forresten. Nick Cave & the Bad Seeds er klar med et nyt album, og den bedste del af det er, da jeg ikke hørte det, og mit hjerte ikke blev flået itu, stykke for stykke, sang for sang.

Læser du dette uden at modtage Tryk start automatisk, kan du tilmelde dig via knappen nedenfor. Så får du fremover nyhedsbrevet direkte i din indbakke.


Ugens lange nyheder

Jeg tænker sjældent over, hvordan spil skal spilles. Jeg ved det jo. A er hop, L3 er venstre joystick, et oplyst område er vejen frem. Men overvej lige, hvor svært det kan være at afkode spildesign, når man ikke er vant til spil.

What Games Are Like For Someone Who Doesn't Play Games (Razbuten/YouTube)

P.T. skulle være forsmagen på en episk horror-kombination af Hideo Kojima, Guillermo del Toro og Silent Hill. I stedet endte det som internettets oplagte kultprojekt, der – som de bedste gys – bare ikke vil dø.

How game hacker Lance McDonald is uncovering P.T.’s hidden secrets (VG247)

Når Gemini Man får premiere i næste uge, bliver det kulminationen på en film, der har været 20 år undervejs. Filmen skulle nemlig vente på en teknologi, der med en vis troværdighed gør Will Smith 26 år yngre. Nemmere sagt end gjort.

The Game-Changing Tech Behind Gemini Man's 'Young' Will Smith (Wired)


Ugens korte nyheder

Primal | 8. november 2019


Min uge i kultur

🎮 The Binding of Isaac: Rebirth

📺 Fleabag

📖 Counter Intelligence: Where to Eat in the Real Los Angeles – Jonathan Gold

Er du glad?

Tryk start er 100% frivilligt, så den største hjælp er, hvis du deler nyhedsbrevet med venner og fjender – bare klik på knappen nedenfor. Tak for støtten!✌️

Tryk start skrives af Julie Horup. Har du spørgsmål eller feedback, kan du svare direkte på nyhedsbrevet eller på Twitter.