Den mest intense omgang Tetris ever

#36 – 10. november 2019

Verdensmesterskabet i Tetris er fucking intenst. Wait for it.

Læser du dette uden at modtage Tryk start automatisk, kan du tilmelde dig via knappen nedenfor. Så får du fremover nyhedsbrevet direkte i din indbakke.


Ugens lange nyheder

FIFA eksisterer delvist for at holde liv i Ultimate Team – en af spilbranchens største pengemaskiner. Nu er pengemaskinen blevet ramt af en kæmpe skandale med kendte pro-spillere, drama og griske svinestreger.

Inside FIFA's "dodging Discord" scandal (Eurogamer)

Der er så meget at give sig til i Grand Theft Auto, og så mange ludere at dræbe. Så hvorfor ender jeg altid med bare at fræse rundt i luksusbiler med vind i håret og Britney Spears i højttalerne?

The joys of aimless driving in video games (The Outline)

Der var engang, hvor Netflix blev rost for at smide en hel sæson af en serie på banen på én gang. Det var ligefrem revolutionerende. Men er Netflix ved at blive et offer for deres egen strategi?

The Slow Death of the Binge Release (The Atlantic)


Ugens korte nyheder

Servant | Apple TV+ | 28. november


Min uge i kultur

🎮 The Outer Worlds

📺 Castle Rock (sæson 2)

📖 The Monster Baru Cormorant – Seth Dickinson

Er du tilfreds?

Tryk start er 100% frivilligt, så den største hjælp er, hvis du deler nyhedsbrevet med venner og fjender – bare klik på knappen nedenfor. Tak for støtten! ✌️

Tryk start skrives af Julie Horup. Har du spørgsmål eller feedback, kan du svare direkte på nyhedsbrevet eller på Twitter.