#25: Tryk start er tilbage! 👋

Er du fast modtager af Tryk start, vil du nok lægge mærke til, at nyhedsbrevet ser anderledes ud, end det plejer. Sommerferien har budt på ny udbyder, så der fremover er flere muligheder at gøre godt med.

Flere har efterspurgt, at jeg fortsætter med de længere kommentarer, jeg tidligere har skrevet. Hvor jeg vinkler på det, der foregår i den digitale verden, fx 4chan, streamingtjeneste-lanceringer, kombinationen af politik og spil.

Det er noteret, og nu bliver det altså en realitet. Nogle gange vil de komme med ugens opsamling, andre gange kommer de for sig selv.

Er dette dit første Tryk start?

Har du ikke modtaget Tryk start før, så velkommen! Har du spørgsmål, kommentarer eller tips til historier, er du velkommen til at svare direkte på nyhedsbrevet eller kontakte mig på Twitter.


Ugens lange nyheder

Spil fra barndommen byder på mange minder. Nostalgien sætter sine motoriske spor i musklerne, lyde vækker følelser, og med et tryk på den rigtige knap er man tilbage, hvor det hele startede.

Grief, memory and an old PlayStation game (New Statesman)

Det er de færreste, der skriver om spil, som Christian Donlan gør. Og det er de færreste, der transcenderer det medium, de dækker. Heldigvis er Donlan en af de bedste til det. Fx med denne anmeldelse(?) af The Library of Babble.

Making a place from just a handful of pieces (Eurogamer)

Først var der Tony Hawk’s Pro Skater. Så var der Skate. Og snart er der Session. Alt ved det lyder kompliceret, indtil det bare klikker. Helt ligesom barndommens lune sommeraftener med et skateboard under fødderne og Dead Kennedys i ørerne.

Session is a hardcore skateboard sim with cool, weird controls (Kotaku)


Ugens korte nyheder

The Mandalorian | Disney+ | 12. november 2019


Min uge i kultur

🎮 Control

🎞️ Mindhunter (sæson 2)

📖 Essentialism – Greg McKeown

Er du glad?

Tryk start er 100% frivilligt, så den største hjælp er, hvis du deler nyhedsbrevet med venner og fjender – bare klik på knappen nedenfor. Tak for støtten!✌️